Reparatie en onderhoud

onderhoud

Regelmatig onderhoud is essentieel voor de levensduur van uw auto. Door regelmatig uw auto aan te bieden voor onderhoud kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. In het onderhoudsboekje van uw auto staat vermeld wat het onderhoudsinterval is van uw auto. Dit verschilt per merk, type en motor.

Het onderhoud aan uw auto wordt opgedeeld in “kleine” en “grote” beurten, het soort beurt wat van toepassing is hangt af van het kilometrage en de leeftijd van de auto. Maar wat gebeurt er nu werkelijk wanneer de auto een onderhoudsbeurt krijgt?

De nadruk ligt op controle van de werking van de motor en de veiligheidssystemen zoals de remmen. Om de smering van de motor te kunnen garanderen wordt de olie ververst en het oliefilter vervangen. Wanneer noodzakelijk worden bijvoorbeeld ook het luchtfilter en de bougies vervangen. Overige vloeistoffen zoals o.a. koelvloeistof en remvloeistof worden gecontroleerd en waar nodig bijgevuld. Vanzelfsprekend kijken wij of de verlichting en de bandenspanning in orde is. Wanneer u uw auto bij ons voor een grote beurt aanbiedt zijn de kosten voor de APK-keuring gratis.

Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf voor APK-keuringen, regulier onderhoud en reparatie.

Hiervoor zijn de openingstijden alsvolgt:

– maandag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur.

Tot ziens. Autobedrijf Duran. 

ERVARINGEN

  • Super tevreden met de service en de aanschaf van mijn nieuwe auto! Zeer vriendelijk en positief!

    Volkan Yazicioglu

  • Dit is een voorbeeld ervaring bericht, dit is altijd aan te passen en e.v.t. meer toe te voegen!

    Ahmet Urcu

Back to top