Airco Service

Airco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er gaat tegenwoordig geen nieuwe auto meer de showroom uit zonder airconditioning. Plezierig, want ook het klimaat in uw auto bepaald of u uitgerust op uw bestemming aankomt. De airco van uw auto is bijna net zo vanzelfsprekend geworden als stuurbekrachtiging.

Echter heeft de airco van uw auto ook onderhoud nodig, ook al wordt dit uit concurrentieoverwegingen niet door de autofabrikant voorgeschreven. Het koudemiddel dat in een airco zit, is schadelijk voor het milieu. Het is dus belangrijk dat u uw airco regelmatig na laat kijken op lekkages. Een lekkage kan een nadelig effect hebben op het milieu en de werking van uw airco. Tevens vermindert de werking van de airco naar gelang het gebruik, jaarlijks wordt een percentage van het koudemiddel verbruikt.

Wij hebben de apparatuur in huis om onderhoud aan uw airco professioneel en milieuvriendelijk uit te voeren. Uw airco systeem word getest op lekkage, indien het systeem lekkage vrij is word het airco systeem gereinigd, vervolgens word het systeem afgevuld met koude middel en olie voor de smering van de airco pomp.

Regelmatig onderhoud kan ook voorkomen dat u ineens voor hoge reparatiekosten komt te staan!

Bel snel voor een afspraak: 0527- 622885 of 06-24385076

Hiervoor zijn de openingstijden alsvolgt:

– maandag t/m vrijdag van 09.00 – 18.00 uur.

Tot ziens. Autobedrijf Duran. 

ERVARINGEN

  • Super tevreden met de service en de aanschaf van mijn nieuwe auto! Zeer vriendelijk en positief!

    Volkan Yazicioglu

  • Dit is een voorbeeld ervaring bericht, dit is altijd aan te passen en e.v.t. meer toe te voegen!

    Ahmet Urcu

Back to top